Spejderne i Them

Aktiviteter

 

1. Økonomiskabende aktiviteter.

I Them gruppen har vi i løbet af året nogle faste økonomiskabende aktiviteter, hvor både spejdere og forældre hjælper til. Her tjener vi penge til gruppen, så vi kan holde så lavt et kontingent som muligt og tage på forskellige lejre og måske en tur til udlandet.

September: Vi har hylsterindsamling på skydebanen i Hjøllund.

December: Vi sælger juletræer fra torvet i Them i de to weekender op til jul. Der bliver lagt et tilmeldingsskema ud på facebook, hvor man skal skrive sig på til en vagt.

Januar/Februar: Her sælger spejderne lodsedler. Det er en aktivitet kun for spejderne.

Fra tid til anden kan der være andre aktiviteter, og der vil vi også gerne have jeres hjælp.

Gruppen er altid meget interesseret i muligheden for nye aktiviteter. Så har du en god ide til noget, vi kan tjene penge på, så kontakt gruppeleder Kenneth Bacci på tlf. 30532038 eller mail: kgbacci@gmail.com

 

2. Fællesmøde/generalforsamling.

En gang om året holder vi et fællesmøde for alle spejdere i Them og deres forældre. Det er som regel i Februar måned og afholdes i Paradislejren i Virklund. Adressen er: Paradisvejen 62, 8600 Silkeborg.

 

3. Lejr.

I Themgruppen tager vi gerne på lejr.

Gruppelejr: I foråret har vi en fælles gruppelejr for både Flokken, Troppen og Klan Runkeldunk.

Flokken tager på sommerlejr. Det er en lejr med 1 overnatning, og den ligger som regel i Juni måned.

Troppen tager på troplejre. Det er som regel med minimum 2 overnatninger. De er også ofte afsted på sommerlejre, hvor de møder andre spejdere fra hele Danmark.

Spejdernes lejr. Vi tager også gerne til Spejdernes lejr. Det er nordens største spejderlejr, der afholdes hvert 4. år. Næste lejr ligger i 2026.

 

4. Adventureløb

Troppen deltager i løbet 24Silkeborg. Det er et spejderløb på 24 timer, der foregår i Silkeborg by og omegn. Spejderne skal i grupper løse poster med forskellige opgaver og udfordringer, og samtidig undgå at blive fanget af fangerne med de gule tørklæder.

 

 

Nyheder
Jubii – nu starter vi igen.

16. august 2023 · Nyheder

Spejder starter igen onsdag d. 23 august 2023. Flokken mødes kl.17-18.30 Troppen mødes kl.19-20.30 Vi glæder os til at se..

Læs mere